tiistai 6. maaliskuuta 2012

3.-4.3.2012 Reposaaressa

Upeat ilmat koko viikonlopun. Lauantaina kävin aamulla Reposaaressa. Kalasatamassa on viihtynyt ainakin yksi isolokki jo pidemmän aikaa, ja poikkesin kurkkaamassa paikalla. Sulan reuna oli kuitenkin kaukana ja lokit siellä istumassa, joten totesin samantien ettei sieltä mitään isolokkikuvaa irtoa. Jatkoin matkaa takarannalle.Porin Karhu


Pois lähtiessä poikkesin vielä Siikarannassa, jonka edustalla uiskenteli parvi pilkkasiipiä. Taustalla Kaija.

Pilkkasiipi - Melanitta fusca - Velvet Scoter


Mäntyluodontien varrella istuskeli pari teertä.

Teeri - Lyrurus tetrix - Black Grouse


Sunnuntaina kävin nappaamassa muutamat kuvat Päärnäisten koristeomenapuissa ruokailevista tilhistä.

Tilhi - Bombycilla garrulus - Bohemian WaxwingKoska tänä vuonna ei ole tullut yhtään kuvaa viiksitimaleista, päätin käväistä Ooviikissa tarkistamassa olisiko siellä mitään mahdollisuuksia. Ruovikko oli myös siellä pahasti myrskyissä tuhoutunut, näyttää siltä, ettei tänä talvena tule timalikuvia. (kuva otettu kännykällä)

Ooviiki


Looppuun taas muutama kuva Kallosta, jossa käväisin yhtenä iltana aiemmin viimeviikolla. Vedessä oli niin paljon ajelehtivia jäälauttoja, ettei pidemmän valotuksen kuvista tullut mitään. Muutama kuva kumminkin taas jäi saaliiksi.

Kallo2 kommenttia:

  1. Sinulla on hyvä kamera puhelimessasi. Kuvat ovat taas upeita. Kiitos kun saamme niistä nauttia, itse en tuollaisia onnistuisi saamaan aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset palautteesta! Puhelin on Nokia E7. Sen kamerasta puuttuu automaattitarkennus, joten lähikuvia sillä ei voi ottaa, mutta hyvässä valossa tulee ihan hyviä yleiskuvia.

    VastaaPoista