sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

13.3.2010 Reposaaressa

Reposaaressa käynti palautti mieleen, että talvihan tässä todellakin vielä on, vaikka jo hiukan ollaan saatu lämpöä ja aurinkoa. Näkymä saaren takarannalta kohti Ruotsia ei paljasta muutakuin loputonta jääkenttää:Hiukan sulaa löytyy aallonmurtajien sisäpuolelta, mutta se johtuu vain vesiliikenteestä. Vasemmalla Reposaari, keskellä näkyy ravintola Merimesta, ja oikealla Porin satama Mäntyluodossa. Tämä panoraamakuva kattaa noin 180 asteen näkymän, ja on yhdistetty 7:stä kuvasta:Kalasataman edustalla olevassa railossa oli satoja isokoskeloja, hiukan kaukana kuitenkin kuvattavaksi:Reposaaresta paluun jälkeen kävin vielä täydentämässä lintujen ruokintani Toukarilla. Pikkuinen metsämyyrä käy myös hyödyntämässä auringonkukan siemeniä:Loppukuvaksi vielä hömötiainen valokeilassa:

3 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia katsella! Täytyy palata paremmalla ajalla. Nuo haukkukuvat olivat hauskoja, paljon olet ehtinyt saamaan etsimeen erilaisia eläimiä. Monipuolista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista, kyllä sitä kaikenlaista tuolla luonnossa vastaan tulee, kunhan liikkuu ja pitää silmät auki.

  VastaaPoista
 3. Minäkin yritän pitää silmäni auki, taidan olla sellainen norsu luonnossa liikkuessani, että kaikki etanaa nopeammat kerkeävät piiloon ennen kuin minä saan niistä kuvan :-D Tulee tahtomattaankin kuvailtua enemmän siis maisemia.

  Joku on joskus neuvonut, että ötököitä kuvatessa viikko peseytymättä auttaisi asiaa ;-) Ehkäpä kokeilen sitä ensi kesänä...

  VastaaPoista