keskiviikko 16. marraskuuta 2011

13.11.2011 Syksyn sekalaisia

Synkähköä syksyä on pitänyt viimeiaikoina, mutta eipä sitä ole muiden kiireiden takia ehtinyt juuri kuvailemaankaan. Sunnuntaina poikkesin aamulla Kallossa harmaasta ilmasta huolimatta. Tuuli oli melko kova, joten nappailin muutamat kuvat rannan kuohuista. Muuten oli jo ihan talvisen oloista, Kallonlahdella muutamat isokoskelot ja sinisorsat kelluttelemassa.


Isokoskelo - Mergus merganser - Common Merganser


Käväisin parisen viikkoa sitten myös Lampinkoskella katsomassa. Koskessa oli paljon vettä ja ilman jo saapuneita paria koskikaraa, ei juuri mitään elämää olisi paikalta löytynyt.


Koskikara - Cinclus cinclus - White-throated Dipper


Mäyrät ovat edelleen jatkaneet yöllisiä reissujaan ruokinnalla. Eipä nuo varmaan katoakaan, ennenkuin lumi peittää maan.

Mäyrä - Meles meles - Badger


Kuvailut ovat nyt jääneet aika vähiin, mutta nyt on tilanne muuttumassa ja seuraavat 2,5 viikkoa kamera taitaa räpsyä vähän enemmänkin. Seuraavissa blogipäivityksissä kuvat ovatkin sitten kaukomailta, valtiosta, joka sijaitsee vain 9 astetta päiväntasaajan pohjoispuolella Karibianmeren ja Tyynen valtameren välissä...
Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Oletko menossa Panamaan? Kerrassaan upea paikka! Harpyijan katse oli ikimuistoinen - vaikka olikin häkissä. Nautinnollista matkaa!

    VastaaPoista
  2. Oikein arvattu, nyt on jo reissulta palattu ja hieno matka oli. Harpyijaa en tosin nähnyt, eikä tullut käytyä missään eläintarhassa. :)
    Lintukuvia tuli ihan mukavasti, niitä laitan piakkoin esille.

    VastaaPoista